Magunkról

Az Overland Utazási Iroda 2006-ban jött létre egy fiatal dinamikus csapat újszerű utazási elképzeléseinek végeredményeként, amelyek egyedivé teszik irodánkat az utazás-utaztatás terén.

 

Az Overland Utazási Irodát azzal a céllal hoztuk létre, hogy az utazásaink során felfedezett világokat megmutathassuk másoknak is, legyen szó tengerparti üdülésről, városlátogatásokról, körutazásról, illetve barangolásról a természetben.

 

Amint a név is mutatja utazásaink keverékei mindannak, ami hozzásegít bennünket, hogy minél sokoldalúbban ismerjünk meg egy bizonyos országot, területet vagy akár egyetlen helységet.

 

Üdülési ajánlataink összeállításánál arra törekszünk, hogy elérhető áron jó minőségű szolgáltatást, színvonalas üdülési lehetőséget kínáljunk minden utasunknak. Mindig is fontos volt számunkra a bizalom, szerencsére évről évre egyre többen választják irodánkat, és visszatérő vendégeink száma is folyamatosan növekszik.

Üdülési ajánlataink részletei a Külföldi Utak – Üdülés menüpont alatt találhatóak.

 

Kalandtúráink szervezésében nem törekszünk igazán magas színvonalú szállások és szolgáltatások biztosítására. Véleményünk szerint nem azért kell utazni, hogy kiélvezzünk egy többcsillagos All Inclusive szállodát, hanem azért, hogy megismerjünk az illető ország földrajzi és történelmi jellemzőit. Mivel a szállásainkon a lehető legkevesebb időt töltjük, ezért egyszerű szállodákat, vendégházakat, ifjúsági szállókat, hegyi menedékházakat vagy kempingek faházait részesítjük előnyben, viszont ezeket nagy figyelemmel választjuk meg.

 

Jelentkezőink lehetnek egyéni utazók, csoportok, baráti társaságok és cégek egyaránt.

Nagyon sok utasunk előttünk soha nem utazott még szervezett módon utazási irodával. Örömmel tölt el bennünket, ha ők évről évre is minket választanak, mert belátják, hogy rengeteg előnye van ennek az utazási formának. Ha egyedül indulunk útnak, nem láthatunk annyi mindent ugyanannyi idő alatt, mint egy jól kitalált és megszervezett programban.

Fontosnak tartjuk, hogy minden utunk alkalmával megfelelő szabadidőt biztosítunk, hogy az önálló felfedezés öröme és izgalma is megmaradjon.