Despre Noi

 

 

Agenţia de turism Overland a fost înfiinţat în anul 2006 la Târgu Mureş de o echipă tânără bazându-se pe idei inovatoare în ceea ce priveşte piaţa turistică locală existentă. Am conceput Agenţia cu gândul de a informa şi ajuta pentru adevăraţii călători ca să aleagă destinaţia şi condiţiile dorite şi nu în ultimul rând să fim alături pe tot parcursul călătoriei. Din acest motiv am construit funcţionarea Agenţiei cu ajutorul unor parteneri de încredere atât din ţară cât şi din străinătate. Prestările noastre nu se termină cu vânzarea pachetului, atât echipa noastră cât şi colegii de la agenţiile partenere vă stau la dispoziţie pe tot parcursul călătoriei.

Participanţii la călătoriile Overland vor vizita cele mai importante locaţii turistice, fie vorba de un simplu sejur, sau unul exotic, o drumeţie, o vacanţă de aventură. Prin serviciile auxiliare vă informăm asupra modalităţilor de recreere optime pentru vacanţa aleasă, fie vorba de cazare, bilet de avion, autocar, asigurări şi închiriere de autoturisme.

Disciplina noastră se caracterizează prin orientarea spre clienţi şi spre satisfacerea nevoilor din ce în ce mai diversificate şi exigente ale acestora, realizat cu atenţie deosebită la următoarele aspecte:

- oferirea unor servicii de calitate corelate cu un tarif rezonabil

- crearea unor pachete personalizate, croite pe gustul fiecărui client sau grup de clienţi aparte

- alegerea optimă a pachetului turistic fiind prioritară vânzării.