Circuit Viena

Data de plecare: 9-11 octombrie

Ziua 1 (Oradea – Viena ~ 500 km) Îmbarcare din Tg. Mures din spatele Teatrului la orele 00:00,  îmbarcare din Cluj la orele 02:00 de la Casa Studentilor. Plecare din Oradea , din parcarea Vulturul Negru, la orele 5:00.Oprire la complexul Parndorf pentru cumparaturi,2 ore. Ne continuam drumul cu un tur de oras panoramic cu autocarul – Parcul de distractii Prater,  UNO City, Donauturm, Casa Hundertwasser , Palatul Belvedere , apoi cladirile de pe Ringstrasse  –  Urania , Regierungsgebaude ,  Posta Imperiala, Galeria MAK, Kursalon, Opera  Vieneza, Palatul Hofburg,  Muzeul de Arte Frumoase,  Muzel  de Stiinte ale Naturii, Maria   Terezien  Platz ,  Parlamentul ,  Primaria ,  Votivkirche,  Bursa,  Biserica Sf. Rupert. Urmeaza  un  tur  pietonal  cu  vizitarea   urmatoarelor  obiective   pe dinafara : Palatului Hofburg–Tezaurul,Muzeul Sisi,Biserica Augustinilor,Graben,BisericaSf.Petru,Stephansdom, Kartnerstrasse  cu   Biserica  Capucinilor  si  Cripta  Imperiala. Cazare ,  cina  optional  la restaurantul hotelului.

Ziua 2 Mic dejun. Shopping la SCS sau optional*se viziteaza Abatia de la Melk si Defileul Dunarii  –  Wachau,  un  traseu  deosebit  de pitoresc , Mostenire UNESCO cu localitati si castele ca Emmersdorf, Spitz, Dürnstein, Krems.Timp liber în centrul Vienei.Cazare si cina optional.

Ziua 3  Mic dejun.  Se  va vizita  Palatul Schönbrunn, curtea Palatului cu monumentele  decorative  din secolul XVIII, Gradina Zoologica. Întoarcere în centru, timp liber pentru vizitarea muzeelor din program. Întoarcere spre tara în jurul orei 17:00. Sosire în tara noaptea.

119 euro / persoana

Servicii asigurate:
 - transport cu autocar clasificat international 3*
 - 2 nopti cazare la hotel-pensiune de periferie de 4* în Viena, în camere duble/triple
 - ghid însotitor

Nu sunt incluse în pret:
 - intrarile la obiectivele turistice din Viena
 - asigurarea medicala ( 10 lei/pers).
 - asigurarea storno (optional – 2% din pretul excursiei)
 - optional: cina meniu (supa, fel de baza, desert) - 8 euro/zi – se confirma sau se infirma la înscriere si se achita la fata locului !!!
 - transfer de pe rutele Tg. Mures - Cluj – Oradea si Baia Mare – Satu Mare – Carei – Oradea 25 euro/persoans (transferul se realizeaza la minim 6 persoane platitoare)
 - taxa de rezervare a unui loc special în autocar : 5 euro/persoana (optional) (mentionam ca  locurile  în  autocar se distribuie în ordinea înscrierilor si se comunica de catre personal la urcare în autocar)

*excursia optionala Melk-Wachau include transport autocar, taxa de intrare la Abatia Melk cu ghid ;  exursia  se  realizeaza  în  functie   de  orarul  de deschidere,  din aprilie pâna în octombrie, pret : 35 euro/persoana, minim 25 persoane, sau fara taxa de intrare 25 euro, pe tot parcursul anului.

Supliment în camera single : 30 euro/persoana
Reducere copil (pâna la 12 ani) cazat în camera cu 2 adulti: -10 euro


                     Pretul a fost calculat la un grup minim de 30 persoane!
În cazul unui grup mai restrâns, agentia îsi rezerva dreptul de a mari taxa de participare cu pâna 10%, în functie de numarul de turisti înscrisi.
Agentia îsi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar.