Praga, Bratislava şi castele din sudul Cehiei

Data de plecare : 16-19 octombrie, 11-14 decembrie 2009Ziua 1. (Oradea – Praga ~800km) Plecare din Oradea din parcarea Vulturul Negru la orele 04:00, pe ruta Oradea – Budapesta – Bratislava – Praga. Popas în Bratislava, tur de oras, partial cu autocarul, partial pietonal – se viziteaza Castelul Praghez, Orasul Vechi, Biserica de Încoronare. Timp liber pentru prânz. Ne continuam drumul spre Praga, unde sosim spre seara, urmeaza un scurt tur by night pe malul Vltavei, în functie de sosire, apoi ne cazam.


Ziua 2.  Mic  dejun.  Vizitam  Praga, Orasul de Aur, sau care mai este Numit si Orasul celor 100  de  turnuri  -  Castelul  cu  Straduta  Aurarilor , Palatul  Regal, Biserica  Sf. Ghoerghe, Catedrala  Sf. Vit. Optional,  masa  de prânz la un restaurant traditional ceh. Coborâm pe Strada  Nerudova  apoi  trecem  Podul  Carol   spre  Piata  Orasului  Vechi,  unde admiram Biserica Tyn, Biserica Sf.Nicolae, Vechea Primărie, Ceasornicul, Orloj. Program liber,cazare.


Ziua 3. (Praga-Karlstejn-Hluboka-Oradea ~820 km) Dupa mic dejun pornim spre castelele Cehiei   de  Sud :  Karlstejn  –  fortareata  de  renume  mondiala, asezata  sus  pe vârf de munte; Hluboka castel construit în stil englezesc, windsorian. Întoarcere spre casa. Sosire în Oradea noaptea, spre zori.

Pret: 130 euro

Pretul include:
- transport cu autocar clasificat international de 2-3*
- 2 nopti cazare la hotel 3* în Praga, cu mic dejun, în camere duble sau triple, cu baie proprie cu dus
- ghid turism

Pretul nu include:
- intrarile la obiectivele turistice din program (aprox. 30 euro)
- asigurarea medicala – 10 RON
- asigurarea storno – 2% din pretul excursiei
- transfer de pe ruta Târgu Mures-Cluj-Oradea si Baia Mare-Satu Mare-Carei-Oradea – 25 euro/persoana (se realizeaza la minim 6 persoane platitoare/ruta)
- supliment camera single – 30 euro
- taxa de rezervare a unui anumit loc în autocar : 5 euro/persoana (optional) (mentionam ca  locurile în autocar se distribuie în ordinea înscrierilor si se comunica de catre personal la urcare în autocar)

                         Pretul a fost calculat la un grup minim de 35 persoane!
În cazul unui grup mai restrâns , agentia îsi rezerva dreptul de a mari taxa de participare cu 10%, în functie de numarul de turisti înscrisi. Agentia îsi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar.