Tabără la Poalele Olimpului - GRECIA

Plecări în fiecare vineri

Durata: 10 zile – 7 nopţi

Se oferă 1 gratuitate după 5 persoane plătitoare

 

ZIUA 1 - Catre  Grecia ...
Intalnire cu insotitorul de grup la ora si locul stabilit in diagrama de imbarcari anexata pe pagina urmatoare. Plecare spre Olympic Beach in functie de  traseul ales si de orasul de imbarcare. Pe timpul noptii se va traversa Bulgaria.
ZIUA 2 - Salonic – Capitala Greciei de Nord
In cursul diminetii ajungem la Salonic, al doilea oras ca marime al Greciei, capitala regiunii Macedonia, oras cu o bogata cultura si istorie. Se viziteaza Biserica Sf. Dumitru, apoi putem admira zidurile cetatii Salonic, Arcul lui Galeriu, Rotonda, Bulevardul Egnatia, Bulevardul Expozitiei, Portul si Faleza intr-un tur panoramic din autocar. Finalizam cu o oprire la Turnul Alb – simbolul  orasului. Dupa-amiaza vom ajunge in statiunea Olympic Beach.  Cazare Vila Girnis 3*.
ZIUA 3 - 8  Va propunem urmatoarele excursii  optionale:
* Excursie la Atena
Va invitam sa descoperiti capitala Greciei, Atena, intr-un tur panoramic, cu oprire pentru vizitarea Complexului Acropole - bijuterie a arhitecturii antice, o plimbare prin orasul vechi si o scurta oprire la Termopile.
*Excursie la muntele Olimp
Va invitam sa patrundeti in lumea legendara a celor 12 zei ai Olimpului, printr-un popas la refugiul Stavros (910m) de  unde veti putea admira fermecatoarea panorama a regiunii Pieria intre Marea Egee si poalele muntelui,iar apoi sa coborati in orasul Litochoro, pentru o plimbare placuta pe strazile pitoresti ale „orasului de piatra”.
* Excursie la Meteora
Va invitam sa descoperiti aceste manastiri deosebite, veritabile muzee bizantine, situate “intre cer si pamant”, in varful unor stanci gigantice, in forma de turnuri, unice in Europa. Trecerea prin orasele Larissa, Kalambaka si Valea Tembi si vizitarea a doua dintre manastirile complexului, va vor imbogati spiritual si cultural.
* Excursie la Waterland
Va invitam sa va distrati in acest parc acvatic situat la 18 km de Salonic, recomandat tuturor varstelor. Aici veti gasi tobogane de diferite grade de dificultate, piscine cu valuri artificiale si hidromasaj, bar si cofetarie si multa, multa distractie.
* Croaziera la  insula Skiathos - una dintre cele mai frumoase insule ale Arhipeleagului Sporadelor de Nord, o frumusete care a inspirat multi poeti. Croaziera include si vizita orasului Skiathos – capitala insulei.
ZIUA 9  - Catre Romania ...
Dimineata program liber pentru ultimele cumparaturi. Dupa-amiaza  ne vom imbarca in vederea deplasarii pe traseul Olympic Beach  - Promahonas - Kulata – Sofia – Romania.
ZIUA 9 - Din nou acasa!!!
Sosire in Romania in functie de trafic si de formalitatile vamale.

Servicii incluse:
     Transport autocar clasificat 3*;
     Cazare 7 nopti la vila ;
     DEMIPENSIUNE;
     Insotitor de grup din partea agentiei, pe durata transferului;
     Tur panoramic de  SALONIC;
     Asistenta turistica pe perioada sejurului, din partea agentiei partenere grecesti.
Servicii neincluse:
     Asigurarea medicala;
     Taxele de intrare la obiectivele turistice;
     Excursiile optionale si alte cheltuieli personale;
     Bilet traversare bac Romania-Bulgaria.
*La cerere, pentru grupuri compacte 40 + 8 se pot face transferuri contra cost din orice oras al tarii
*Programele optionale sunt organizate de agentiile locale, agentia noastra nu poarta nici o raspundere pentru organizarea acestora. Va recomandam sa achizitionati excursiile optionale prin reprezentantii nostri locali.

Vila Girnis

Vila se gaseste in statiunea Olympic Beach, la 50 m de plaja.
Toate camerele sunt dotate cu 2 si 3 paturi, grup sanitar propriu cu dus, mobilier nou, frigider, chicineta utilata cu vesela necesara si plita electrica, televizor si instalatie de aer conditionat (5 euro/camera/zi).

 

Perioada:                       Loc în Triple      Loc în Double

12.06, 19.06                       

11.09                                     239 €                   259€

26.06, 03.07

 0.07, 04.09                           259€                     279€

17.07, 24.07

31.07, 07.08                         

14.08, 21.08, 28.08                279€                     299€

 

Bine de ştiut

Autocarele agentiei sunt cele mai moderne din industria turistica, toate clasificate 3*, echipate cu sistem audio-video, aer conditionat, scaune rabatabile.
Turistii se vor prezenta la locul de imbarcare cu cel putin jumatate de ora mai devreme fata de orele de plecare mentionate.
Pentru plecarile din tara pot aparea intarzieri pe traseu din diverse motive care nu tin de agentia noastra (trafic).
Agentia isi rezerva dreptul de a opera modificari in ceea ce priveste ora de imbarcare pentru plecarea din statiune in functie de trafic si de respectarea conditiilor referitoare la stationarea autocarelor.
Autocarul face popasuri pe traseu la aproximativ 3 ore.
Distanta Bucuresti – Olympic Beach este de aproximativ 760 km, pe care-i parcurgem in aproximativ 16 ore.
Clasificarea hotelurilor este data de autoritatile in domeniu din Grecia.
Cazarea incepe cu ora 14.00 in prima zi de sejur, iar eliberarea camerelor se va face in functie de regulamentul intern al fiecarei unitati de cazare, in jurul orelor 09.00-10.00;
La inscriere,  plata serviciilor turistice se face intr-o singura moneda (lei sau euro).

Formalităţi

LLa frontiera  este obligatorie detinerea cartii de identitate sau daca aceasta nu exista a pasaportului valabil minim 6 luni.
Pentru a putea iesi din tara, copiii sub 18 ani trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care ii insoteste, in cazul in care nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa il prezinte la frontiera.

Clima

In Olympic Beach, sezonul de plaja si baie incepe in prima parte a lunii mai si se incheie in a doua jumatate a lunii octombrie.