Tîrg de crăciun la viena

Data de plecare: 18 decembrie 2009

Ziua 1    (Oradea – Viena  ~  500 km)  Îmbarcare  din Tg. Mures  din  spatele Teatrului la orele 00:00, îmbarcare din Cluj la orele 02:00 de la Casa Studentilor. Plecare din Oradea, din   parcarea   Vulturul   Negru ,  la  orele  5:00.  Oprire  la  complexul   Parndorf  pentru cumparaturi,  2 - 3  ore.  Ne  continuam drumul spre SCS  marele complex comercial -timp pentru cumparaturi.  Cazare si cina optonal.

Ziua 2  Dupa  mic  dejun , incepem cu un  tur de oras panoramic cu autocarul – Parcul de distractii Prater , UNO  City,  Donauturm,  Casa Hundertwasser,  Palatul  Belvedere, apoi cladirile  de  pe Ringstrasse – Urania, Regierungsgebaude, Posta Imperiala, Galeria  MAK, Kursalon, Opera Vieneza, Palatul Hofburg, Muzeul de Arte Frumoase, Muzel de Stiinte ale Naturii, Maria Terezien Platz, Parlamentul, Primaria, Votivkirche, Bursa, Biserica Sf. Rupert. Urmeaza   un  tur  pietonal  cu  vizitarea  urmatoarelor  obiective  pe  dinafara : Palatului Hofburg  –  Tezaurul ,  Muzeul  Sisi ,  Biserica   Augustinilor ,  Graben ,  Biserica  Sf.  Petru, Stephansdom,  Kartnerstrasse  cu  Biserica  Capucinilor si Cripta  Imperiala. Timp  liber în centrul Vienei pentru a savura Targul de Craciun cu produsele artizanale , cu  bauturile si gusturile specifice.Sau optional*se viziteaza Abatia de la Melk si Defileul Dunarii–Wachau, un traseu deosebit de pitoresc,  Mostenire UNESCO cu localitati si castele ca Emmersdorf, Spitz, Dürnstein, Krems.  Cazare si cina optional.


Ziua 3     Mic dejun.  Se va vizita Palatul Schönbrunn, curtea Palatului cu monumentele decorative din secolul  XVIII,  Gradina Zoologica. Întoarcere în centru, timp liber pentru vizitarea muzeelor din program. Întoarcere spre tara în jurul  orei 16:00. Sosire în tara noaptea.

119 euro / persoana

          Supliment în camera single : 30 euro/persoana
          Reducere copil (pâna la 12 ani) cazat în camera cu 2 adulti: -10 euro

Servicii asigurate:           
 - transport cu autocar  clasificat international 3*
 - 2  nopti cazare la hotel-pensiune de periferie de 4* în Viena, în camere duble/triple
 - ghid însotitor

Nu sunt incluse în pret:
 - intrarile la obiectivele turistice din Viena
 - asigurarea medicala ( 10 lei/pers).
 - asigurarea storno (optional – 2% din pretul excursiei)
 - optional :  cina  meniu  (supa,  fel  de  baza,  desert)  -  8  euro/zi  – se confirma sau se infirma  la înscriere si se achita la fata locului !!!
 -  transfer de pe rutele Tg. Mures - Cluj– Oradea si Baia Mare – Satu Mare–Carei–Oradea 25 euro/persoans (transferul  se  realizeaza la minim 6 persoane platitoare)
 - taxa de rezervare a unui loc special în autocar : 5 euro/persoana (optional) (mentionam ca locurile  în  autocar se  distribuie în ordinea înscrierilor si se comunica de catre personal la urcare în autocar)

         *excursia  optionala  Melk - Wachau  include  transport  autocar, taxa de intrare  la Abatia Melk cu ghid ; exursia  se realizeaza  în functie de orarul de deschidere, din aprilie pâna în octombrie, pret : 35 euro/persoana, minim 25 persoane, sau fara taxa de intrare  25 euro, pe tot parcursul anului.
                                
         Pretul a fost calculat la un grup minim de 30 persoane!
         În cazuln  unui grup mai restrâns, agentia îsi  rezerva dreptul de a mari taxa de participare cu pâna 10%, în functie de numarul de turisti înscrisi. 
         Agentia îsi  rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar.